Datça Karaköy Video

Karaköy, Muğla ilinin Datça ilçesine bağlı bir mahalledir.Karaköy, il merkezi Muğla'ya 146 km., ilçe merkezi Datça'ya 10 km. uzaklıktadır. Denizden yüksekliği 100 m.'dir.Mahallenin iklimi, Akdeniz iklimi etki alanı içerisinde olmakla beraber eşsiz bir doğ

Datça Karaköy köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Karaköy köyü son dakika gelişmeleri, Karaköy köyüne özgü yemekler, Datça Karaköy köyünün tarihi, Karaköy köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Karaköy köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Karaköy , Muğla ilinin Datça ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz ege bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Karaköy Köyü Resimleri ve karaköy köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Datça Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Ege yöresine özgü haber kanalı var mı? Datça Muğla Arası Kaç Km? Datça Hava Durumu? Muğla Köyleri ve Datça Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Muğlalı iseniz Muğla Doğumlu Ünlüler  e göz atmak yararınıza olacaktır. Muğlalı Ünlüler arasında Datça Karaköy Köyünde doğan biri var mı? Datça Doğumlu Ünlüler Kimler?

KARAKÖY KÖYÜ GENEL BİLGİLER | TARİHÇE

Karaköy, Muğla ilinin Datça ilçesine bağlı bir mahalledir.

Karaköy, il merkezi Muğla'ya 146 km., ilçe merkezi Datça'ya 10 km. uzaklıktadır. Denizden yüksekliği 100 m.'dir.

Mahallenin iklimi, Akdeniz iklimi etki alanı içerisinde olmakla beraber eşsiz bir doğası vardır

Mahallenin ekonomisi tarım ,hayvancılığa, Feribot İskelesine ve turizme dayalıdır. 2011 yılının sonlarında başlanan Datça turizmini ve ekonomisinide etkiliyecek olan iskele yapılmadır. Gelecek yıllardaki ekonomisini artıracak etkenlerden biridir.

Mahallede, ilköğretim okulu vardır. Mahallenin kanalizasyon şebekesi yapılmaktadır,içme suyu şebekesi vardır. PTT şubesi yoktur ancak PTT acentesi yoktur. Mahallede sağlık evi vardır ve faal durumdadır. Mahalleye ayrıca ulaşımı sağlayan yol asfalt olup mahallede elektrik ve sabit telefon vardır.

VİDEOYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar