Datça Mesudiye Köyü Video

Muğla ilinin Datça ilçesine bağlı bir mahalledir.Genellikle tepelik ve dağlık arazi üzerine kurulmuş olmasına rağmen deniz seviyesinde olan koyları da vardır(ovabükü ve hayıt bükü).

Datça Mesudiye köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Mesudiye köyü son dakika gelişmeleri, Mesudiye köyüne özgü yemekler, Datça Mesudiye köyünün tarihi, Mesudiye köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Mesudiye köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Mesudiye , Muğla ilinin Datça ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz ege bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Mesudiye Köyü Resimleri ve mesudiye köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Datça Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Ege yöresine özgü haber kanalı var mı? Datça Muğla Arası Kaç Km? Datça Hava Durumu? Muğla Köyleri ve Datça Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Muğlalı iseniz Muğla Doğumlu Ünlüler  e göz atmak yararınıza olacaktır. Muğlalı Ünlüler arasında Datça Mesudiye Köyünde doğan biri var mı? Datça Doğumlu Ünlüler Kimler?

MESUDİYE KÖYÜ GENEL BİLGİLER | TARİHÇE

Muğla ilinin Datça ilçesine bağlı bir mahalledir.

Genellikle tepelik ve dağlık arazi üzerine kurulmuş olmasına rağmen deniz seviyesinde olan koyları da vardır(ovabükü ve hayıt bükü).

Mahallenin iklimi, Akdeniz iklimi etki alanı içerisinde olmakla beraber eşsiz bir doğası vardır.

Mahallenin ekonomisi tarım ,hayvancılığa ve turizme(hayıt bükü ve ova bükü)dayalıdır.

Mahallede, ilköğretim okulu vardır(şimdi kapalı) . Mahallenin kanalizasyon şebekesi yoktur,içme suyu şebekesi vardır. PTT şubesi yoktur ancak PTT acentesi yoktur. Sağlık ocağı ve sağlık evi yoktur. Mahalleye ulaşımı sağlayan yol asfalt olup mahallede elektrik ve sabit telefon vardır.

VİDEOYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar