Dereli Tepeköy Köyü

Dereli Tepeköy Köyü

Tepeköy Köyü haberleri, Dereli Tepeköy köyü güncel son dakika gelişmeleri, Tepeköy köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Giresun Köyleri Arasında yer alan Tepeköy köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Dereli Tepeköy  Köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Tepeköy  Köyü son dakika gelişmeleri, Tepeköy  Köyü ne özgü yemekler, Dereli Tepeköy  Köyü nün tarihi, Tepeköy  Köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Tepeköy  Köyü ne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Tepeköy  Köyü, Giresun ilinin Dereli ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz karadeniz bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Tepeköy Köyü Resimleri ve Tepeköy Köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Dereli Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Karadeniz yöresine özgü haber kanalı var mı? Dereli Giresun Arası Kaç Km? Dereli Hava Durumu? Giresun Köyleri ve Dereli Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Giresunlı iseniz Giresun Doğumlu Ünlüler  e göz atmak yararınıza olacaktır. Giresunlı Ünlüler arasında Dereli Tepeköy  Köyü  Köyünde doğan biri var mı? Dereli Doğumlu Ünlüler Kimler?

Tepeköy , Giresun ilinin Dereli ilçesine bağlı bir köydür.

Köyün adı yüksek tepede olması nedeniyle Tepeköy olarak adlandırıldı bildirilmektedir. Halk arasında depeköy olarak da telaffuz edilmektedir.Köyün gelenek, görenek ve yemekleri hakkında tüm giresun ilinde olduğu gibidir.Giresun iline 74 km, Dereli ilçesine 43 km uzaklıktadır.Köyün iklimi, Karadeniz iklimi etki alanı içerisindedir.Yaz ayları ve kış ayları arasında farklılık göstermesine rağmen tam olarak bilinmemektedir. Fakat 150 - 400 kişi arasında değiştiği görülmüştür.Köyün ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayalıdır.

Köyde ilköğretim okulu vardır. Köyün içme suyu şebekesi vardır ancak kanalizasyon şebekesi yoktur. PTT şubesi ve PTT acentesi maalesef bulunmamaktadır.Sağlık ocağı ve sağlık evi de yoktur. Köye ulaşımı sağlayan yol asfalt olup köyde elektrik ve sabit telefon vardır. Köye ait Cami ve mezarlık mevcuttur.

 

 

 

 

 

İlgili Haberler
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.