Dereli Yeşilkaya Köyü

Dereli Yeşilkaya Köyü

Yeşilkaya Köyü haberleri, Dereli Yeşilkaya köyü güncel son dakika gelişmeleri, Yeşilkaya köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Giresun Köyleri Arasında yer alan Yeşilkaya köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Dereli Yeşilkaya Köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Yeşilkaya Köyü son dakika gelişmeleri, Yeşilkaya Köyü ne özgü yemekler, Dereli Yeşilkaya Köyü nün tarihi, Yeşilkaya Köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Yeşilkaya Köyü ne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Yeşilkaya Köyü, Giresun ilinin Dereli ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz karadeniz bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız YeşilkayaKöyü Resimleri ve YeşilkayaKöyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Dereli Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Karadeniz yöresine özgü haber kanalı var mı? Dereli Giresun Arası Kaç Km? Dereli Hava Durumu? Giresun Köyleri ve Dereli Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Giresunlı iseniz Giresun Doğumlu Ünlüler  e göz atmak yararınıza olacaktır. Giresunlı Ünlüler arasında Dereli Yeşilkaya Köyü  Köyünde doğan biri var mı? Dereli Doğumlu Ünlüler Kimler?

Yeşilkaya, Giresun ilinin Dereli ilçesine bağlı bir köydür.

Köyün adının nereden geldiği ve geçmişi hakkında bilgi yoktur.Tipik bir Türk köyüdür Türk gelenek ve görenekleri yaşamaktadır.Giresun iline 40 km, Dereli ilçesine 10 km uzaklıktadır.Köyün iklimi, Karadeniz iklimi etki alanı içerisindedir.Köyün ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayalıdır.

Köyde ilköğretim okulu vardır. Köyün içme suyu şebekesi vardır ancak kanalizasyon şebekesi yoktur. PTT şubesi ve PTT acentesi yoktur. Sağlık ocağı ve sağlık evi yoktur. Köye ulaşımı sağlayan yol asfalt olup köyde elektrik ve sabit telefon vardır.

 

 

 

 

İlgili Haberler
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.