Doğankent Çatak Köyü

Doğankent Çatak Köyü

Çatak köyü haberleri, Doğankent Çatak köyü güncel son dakika gelişmeleri, Çatak köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Giresun Köyleri Arasında yer alan Çatak köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Doğankent Çatak Köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Çatak Köyü son dakika gelişmeleri, Çatak Köyü ne özgü yemekler, Doğankent Çatak Köyü nün tarihi, Çatak Köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Çatak Köyü ne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

1134 nüfusa sahip olup, meyilli bir arazi üzerine dağınık olarak kurulmuştur. Su, elektrik telefon hizmetleri götürülmüş durumdadır.
İlçeye 6 Km uzakta bulunan köyde ulaşım yaz ve kış aylarında devamlı açık olmakla birlikte arazının meyilli olması yüzünden, dar ve dik olan yolları, bölgenin yaz ve kış aylarında bol yağış alması sonucunda, yağmur sularından devamlı tahrip olmakta can ve mal güvenliğini tehdit etmektedir.

Çatak Köyü, Giresun ilinin Doğankent ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz karadeniz bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Çatak Köyü Resimleri ve Çatak Köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Doğankent Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Karadeniz yöresine özgü haber kanalı var mı? Doğankent Giresun Arası Kaç Km? Doğankent Hava Durumu? Giresun Köyleri ve Doğankent Köylerini merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Giresunlı iseniz Giresun Doğumlu Ünlüler  e göz atmak yararınıza olacaktır. Giresunlı Ünlüler arasında Doğankent Çatak Köyünde doğan biri var mı? Doğankent Doğumlu Ünlüler Kimler?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.