Espiye Demircili Köyü

Espiye Demircili Köyü

Demircili Köyü haberleri, Espiye Demircili köyü güncel son dakika gelişmeleri, Demircili köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Giresun Köyleri Arasında yer alan Demircili köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Espiye Demircili  Köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Demircili  Köyü son dakika gelişmeleri, Demircili  Köyü ne özgü yemekler, Espiye Demircili  Köyü nün tarihi, Demircili  Köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Demircili  Köyü ne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Demircili  Köyü, Giresun ilinin Espiye ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz karadeniz bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Demircili Köyü Resimleri ve Demircili Köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Espiye Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Karadeniz yöresine özgü haber kanalı var mı? Espiye Giresun Arası Kaç Km? Espiye Hava Durumu? Giresun Köyleri ve Espiye Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Giresunlı iseniz Giresun Doğumlu Ünlüler  e göz atmak yararınıza olacaktır. Giresunlı Ünlüler arasında Espiye Demircili  Köyü  Köyünde doğan biri var mı? Espiye Doğumlu Ünlüler Kimler?

Demircili , Giresun ilinin Espiye ilçesine bağlı bir köydür.

Giresun il merkezine 30 km, Espiye ilçesine 9 km uzaklıktadır. Köyün iklimi, Karadeniz iklimi etki alanı içerisindedir.Köyün ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayalıdır.

Köyde, ilköğretim okulu vardır ancak kullanılamamaktadır. Köyün içme suyu şebekesi ve kanalizasyon şebekesi yoktur. PTT şubesi ve PTT acentesi yoktur. Sağlık ocağı vardır ancak sağlık evi yoktur. Köye ulaşımı sağlayan yol asfalt olup köyde elektrik ve sabit telefon vardır.

İlgili Haberler
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.