Gelinim Mutfakta Elif Bu Hafta Yok mu? Elif Elendi Mi? Elif Akçan kimdir?

Gelinim Mutfakta Elif Bu Hafta Yok mu? Elif Elendi Mi? Elif Akçan kimdir?

Gelinim Mutfakta Pazartesi yayınlanan yeni bölümde Elif ve kayınvalidesi Çiğdem'in olmaması dikkatleri çekti. Gelinim Mutfakta Elif Bu Hafta Yok mu? Elif Elendi Mi? Elif Akçan kimdir?

Gelinim Mutfakta'da Elif ve kayınvalidesi Çiğdem'in olmaması dikkatleri çekti. Gelinim Mutfakta Elif neden bu hafta yok? Sorusu merak konusu oldu. Elif, kendi Instagram hesabından programda neden olmadığı ile ilgili açıklama yaptı. Peki Gelinim Mutfakta Çiğdem ve Elif neden yok? İşte Gelinim Mutfakta Elif ve Çiğdem Hanım neden gitti?

Elif ve kayınvalidesinin olmadığını fark eden seyirciler “Gelinim Mutfakta Elif Akçam neden yok, ayrıldı mı? Gelinim Mutfakta Elif Akçam elendi mi, geri dönecek mi?” sorularına yanıt aramaya başladı. Peki Gelinim Mutfakta Elif bu hafta yok mu? Elif Akçan kimdir? Elif Gelin neden yok?

gelinim-mutfakta-elif-akcam-neden-yok-ayrildi-mi.jpg

ELİF AKÇAN KİMDİR?

17. hafta elenen Tuğba Ebrek’in yerine yarışmaya dahil olan Elif Akçam, aslında yarışmadan işi gereği kendi isteği ile ayrılmıştı. Hatice de Elif’in yarışmadan çekilmesi üzerine elendiği hafta yeniden yarışmaya dahil olmuştu. Ancak 9 temmuz pazartesi günü yarışmaya yeniden dahil olan Elif ve kaynanası yeniden gelinim mutfakta yarışmacısı oldu. Elif’in, “Baktım, meydan boş kalmış, gidip doldurayım.” sözleri ise hem program sunucusu Fatih Ürek’i hem de diğer yarışmacıları şaşırttı. Fakat daha sonra tekrardan yarışmadan ayrılarak sosyal medyada çok konuşulmuştu.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.