George R.R. Martin mi, J. R.R. Tolkien'mi? diyen biri sizden hangi iki kitap serisinin yzarını kıyaslamanızı istiyordur?

George R.R. Martin mi, J. R.R. Tolkien'mi? diyen biri sizden hangi iki kitap serisinin yzarını kıyaslamanızı istiyordur?

George R.R. Martin mi, J. R.R. Tolkien'mi? diyen biri sizden hangi iki kitap serisinin yazarını kıyaslamanızı istiyordur? Kim milyoner olmak ister yarışmasında soruldu. İşte detaylar...

Soru: George R.R. Martin mi, J. R.R. Tolkien'mi? diyen biri sizden hangi iki kitap serisinin yazarını kıyaslamanızı istiyordur?

Doğru Cevap: Taht Oyunları- Yüzüklerin Efendisi

George R.R. Martin ve J. R.R. Tolkien Hakkında Kısa Bilgi

George Raymond Richard Martin, Amerikalı yazar ve fantezi, korku ve bilimkurgu senaryo yazarı. Kendisi en çok Türkçeye Buz ve Ateşin Şarkısı olarak çevrilen ve daha sonra Game of Thrones adıyla dizisi çekilen A Song of Ice and Fire isimli epik fantezi roman serisinin yazarı olarak bilinir.

John Ronald Reuel Tolkien, Alman asıllı İngiliz yazar, şair, filolog ve profesör unvanlı akademisyen. Uzmanlık alanı Anglo-Saxon Dili ve Edebiyatıdır. Hobbit, Yüzüklerin Efendisi ve Silmarillion gibi fantastik kurgu eserleriyle tanınır.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.