Giresun Çiçekli Köyü

Giresun Çiçekli Köyü

Çiçekli Köyü Haberleri, Giresun Çiçekli Köyü Güncel Son Dakika Gelişmeleri, Giresun Çiçekli Köyü İle İlgili Tüm Video, Fotoğraf Ve Haberler, Giresun Köyleri Arasında Yer Alan Çiçekli Köyünde Vefat Edenler, Köyün Eski Adı Haberimizde.

Giresun Çiçekli  köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Çiçekli  köyü son dakika gelişmeleri, Çiçekli  köyüne özgü yemekler, Giresun Çiçekli  köyünün tarihi, Çiçekli  köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Çiçekli  köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Çiçekli  , Giresun ilinin Merkezine bağlı bir köydür. Yolunuz Karadeniz bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Çiçekli   Köyü Resimleri ve Çiçekli   Köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Giresun Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Karadeniz yöresine özgü haber kanalı var mı? Giresun Hava Durumu? Giresun Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Giresun li iseniz  Giresun Doğumlu Ünlüler  e göz atmak yararınıza olacaktır. Giresun li Ünlüler arasında Giresun Çiçekli  Köyünde doğan biri var mı? Giresun Doğumlu Ünlüler Kimler?

Çiçekli ,Giresun ilinin merkez ilçesine bağlı bir köydür.

Çiçekli Köyü tarihi bakımdan oldukça eski bir yerleşim yeridir.Köy Camiinin yapılış tarihi 1800 lü yıllarla gösterilmiştir.Köyün isminin yörede sık bulunan çiçekli bir bitki olan ormangülünden geldiği sanılıp söylenmektedir.

Giresun merkezine 15 km uzaklıktadır. Seka kâğıt fabrikasının 4 km yukarısında bulunmaktadır.Köyün iklimi, Karadeniz iklimi etki alanı içerisindedir.Eğitim seviyesi yüksektir.Çoğu genç nüfus üniversite okumuş ve okumaktadır.

Köyde İlköğretim okulu vardır ama kullanılmamaktadır. Köyün içme suyu şebekesi Erimez'den gelmektedir. Sağlık ocağı vardır işler vaziyette bir tane ebe ve haftada bir gün doktor gelmektedir. Köye ulaşımı sağlayan yol asfalt olup köyde elektrik, sabit telefon ve internet mevcuttur.Yeni yapılan imam evi mevcuttur.

 

 

İlgili Haberler
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.