Giresun Çukurköy Köyü

Giresun Çukurköy Köyü

Çukurköy Köyü Haberleri, Giresun Çukurköy Köyü Güncel Son Dakika Gelişmeleri, Giresun Çukurköy Köyü İle İlgili Tüm Video, Fotoğraf Ve Haberler, Giresun Köyleri Arasında Yer Alan Çukurköy Köyünde Vefat Edenler, Köyün Eski Adı Haberimizde.

Giresun Çukurköy  köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Çukurköy  köyü son dakika gelişmeleri, Çukurköy  köyüne özgü yemekler, Giresun Çukurköy  köyünün tarihi, Çukurköy  köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Çukurköy  köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Çukurköy , Giresun ilinin Merkezine bağlı bir köydür. Yolunuz Karadeniz bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Çukurköy   Köyü Resimleri ve Çukurköy   Köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Giresun Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Karadeniz yöresine özgü haber kanalı var mı? Giresun Hava Durumu? Giresun Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Giresun li iseniz  Giresun Doğumlu Ünlüler  e göz atmak yararınıza olacaktır. Giresun li Ünlüler arasında Giresun Çukurköy  Köyünde doğan biri var mı? Giresun Doğumlu Ünlüler Kimler?

Çukurköy ,Giresun ilinin merkez ilçesine bağlı bir köydür.

Halk " Çukur" olarak anar. Sebebi ise komşu köylerden Akköy ve Sayca köyleri arasında onlara nazaran daha alçakta, çukurda gibi görünmesidir.Giresun merkezine 12 km uzaklıktadır.Köyün iklimi, Karadeniz iklimi etki alanı içerisindedir. Yılın her ayı yağış alır. Buna bağlı olarak çok temiz bir havası vardır.Gelenek ve görenekleri hakkında bilgi yoktur. Yemeklerinden ise kara lahana çorbası tanınmıştır.Köyün ekonomisi fındıkçılığa dayalıdır. Hayvancılık ve tarım çok azdır.

Köyde, ilköğretim okulu vardır ancak kullanılamamakta, taşımalı eğitimden yararlanılmaktadır. Köyün içme suyu şebekesi vardır ancak kanalizasyon şebekesi yoktur. PTT şubesi ve PTT acentesi yoktur. Sağlık ocağı ve sağlık evi yoktur. Köye ulaşımı sağlayan yol yakın zamanda köy halkının çabaları üzerine açılmıştır ve yol halen stabilizedir. Doğal su kaynakları çok zengindir.

Köyün 2 tane camisi vardır. Biri, 1324 yapımıdır. Köyde, 200 yaş üzerinde evler bulunmaktadır.

 

 

 

İlgili Haberler
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.