Giresun Yenicehisar Köyü

Giresun Yenicehisar Köyü

Yenicehisar Köyü Haberleri, Giresun Yenicehisar Köyü Güncel Son Dakika Gelişmeleri, Giresun Yenicehisar Köyü İle İlgili Tüm Video, Fotoğraf Ve Haberler, Giresun Köyleri Arasında Yer Alan Yenicehisar Köyünde Vefat Edenler, Köyün Eski Adı Haberimizd

Giresun Yenicehisar  köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Yenicehisar  köyü son dakika gelişmeleri, Yenicehisar  köyüne özgü yemekler, Giresun Yenicehisar  köyünün tarihi, Yenicehisar  köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Yenicehisar  köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Yenicehisar , Giresun ilinin Merkezine bağlı bir köydür. Yolunuz Karadenizbölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Yenicehisar Köyü Resimleri ve Yenicehisar  Köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Giresun Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Karadenizyöresine özgü haber kanalı var mı? Giresun Hava Durumu? Giresun Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Giresun li iseniz  Giresun Doğumlu Ünlüler  e göz atmak yararınıza olacaktır. Giresun li Ünlüler arasında Giresun Yenicehisar  Köyünde doğan biri var mı? Giresun Doğumlu Ünlüler Kimler?

Yenicehisar ,Giresun ilinin merkez ilçesine bağlı bir köydür.

Köyün adının nereden geldiği ve geçmişi hakkında bilgi yoktur.Köyün gelenek, görenek ve yemekleri hakkında bilgi yoktur.Giresun merkezine 21 km uzaklıktadır.Köyün iklimi, Karadeniz iklimi etki alanı içerisindedir.Köyün ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayalıdır.

Köyde, ilköğretim okulu vardır; ancak kullanılamamasının yanı sıra taşımalı eğitimden yararlanılmaktadır. Köyün içme suyu şebekesi ve kanalizasyon şebekesi vardir. PTT şubesi ve PTT acentesi yoktur. Sağlık ocağı yoktur. Sağlık evi vardır ve faal durumdadır. Köye ulaşımı sağlayan yol asfalt olup köyde elektrik ve sabit telefon vardır.

 

 

 

 

İlgili Haberler
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.