Gönül Dağı 11.Bölüm 2.Fragmanı

Gönül Dağı 11.Bölüm 2.Fragmanı yayınlandı, Gönül Dağı dizisinin yeni bölümü olan 11.Bölümünde neler olacak? Gönül Dağı dizisinin yeni bölümü olan 11.Bölümünü cumartesi akşamları TRT 1 ekranlarından izleyebilirsiniz.

Halime ve Gülsüm, Taner ve Dilek’in aşk yaşadığını öğrendikten sonra her ikisi de evlatlarını korumak için onlarla ciddi bir konuşma yaparlar. Annelerinin bu tavrı Taner ve Dilek’i nasıl etkileyecektir?

Cemile’nin rahatsızlıklarından şüphelenen Döndü, onun hamile olduğunu düşünmeye başlar. Muammer’e dede olacağı müjdesini verir... Hüseyin, Muammer’in dede olacağını öğrenince karşı atağa geçer ve ondan önce dede olmak için Ramazan’ı evlendirmeye karar verir. Günışıl ile beraber Ramazan’a kız aramaya başlarlar...

Tüm bu olanlardan habersiz Asuman’ı yeniden müzikle barıştırmanın derdine düşen Ramazan’ı bekleyen sürpriz nedir? Ciritçi Abdullah ve Serdar’ın çıktığı uzun yolculuk nasıl son bulacaktır? Taner ve Dilek’in aşkını reddeden Halime ve Gülsüm bu aşkı bitirmek için ne yapacaktır?

Gönül Dağı dizisinin yeni bölümü olan 11.Bölümünü HD ve tek parça olarak TRT 1’den izleyebilirsiniz. Gönül Dağı Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Gönül Dağı dizisi yeni bölümleriyle cumartesi akşamları 20:00 de TRT 1’de...

VİDEOYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar