Gönül Dağı 22.Bölüm Fragmanı

Gönül Dağı 22.Bölüm Fragmanı yayınlandı, Gönül Dağı dizisinin yeni bölümü olan 22.Bölümünde neler olacak? Gönül Dağı dizisinin yeni bölümü olan 22.Bölümünü cumartesi akşamları TRT 1 ekranlarından izleyebilirsiniz.

Taner ve Dilek, Gönül Dağı’na doğru bir yolculuğa çıkarlar. Dilek’in babasından bir iz bulmak için çıktıkları yolculukta bulunan beklenmedik iz, Dilek’i nasıl etkileyecektir?
 
Hala annesiyle konuşamayan Taner, kararsız bir zamanındayken genç bir çocuk atölyeye gelir. Yürüme engeli olan annesi için bir icat geliştirmeye çalışan genç, amcaoğullarından yardım ister. Taner, genç adamın annesiyle olan ilişkisini görünce çok etkilenir ve Halime’yle konuşmaya karar verir.
 
Zahide ve Sefer,  düğün hazırlıklarına başlamıştır… Zahide için her şey yolunda giderken, Fikret’in açtığı velayet davasıyla yıkılır. Bunu Sefer’den gizleyen Zahide, bir çözüm arayışına girecektir. Zor bir durumla baş başa kaldığını anlayan Zahide ne yapacaktır?

Gönül Dağı dizisinin yeni bölümü olan 22.Bölümünü HD ve tek parça olarak TRT 1’den izleyebilirsiniz. Gönül Dağı Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Gönül Dağı dizisi yeni bölümleriyle cumartesi akşamları 20:00 de TRT 1’de...

VİDEOYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar