Gönül Dağı 29.Bölüm Fragmanı

Gönül Dağı 29.Bölüm Fragmanı yayınlandı, Gönül Dağı dizisinin yeni bölümü olan 29.Bölümünde neler olacak? Gönül Dağı dizisinin yeni bölümü olan 29.Bölümünü cumartesi akşamları TRT 1 ekranlarından izleyebilirsiniz.

Araba İcadı Yarışması’nın zamanı gelmiştir. Taner ve amcaoğulları, henüz bitmemiş olan arabalarını tamamlamak için yoğun bir çalışma içerisine girecektir. Öte yandan Taner, babası tutuklandığı için moralsiz olan Dilek’i, yeniden hayata döndürmek için çaba harcayacaktır. Yarışma günü geldiğinde amcaoğulları; Dilek, Cemile ve Asuman’ı da yanlarına alarak yarışmaya gidecektir. Taner’in yarışmayı kazanması kesin iken alacağı karar ne olacaktır?
Sefer ve Zahide’nin düğün zamanı yaklaşırken, ev meselesini çözmeleri gerekmektedir. Selami ve Keriman’ı aileleriyle barıştırma kararı alırlar. Ancak bu o kadar kolay olmayacaktır. Devreye Gülsüm Öğretmen’in girmesiyle birlikte işler iyice büyüyecektir. Sonunda Selami ve Keriman, aileleriyle barışabilecek midir?

Gönül Dağı dizisinin yeni bölümü olan 29.Bölümünü HD ve tek parça olarak TRT 1’den izleyebilirsiniz. Gönül Dağı Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Gönül Dağı dizisi yeni bölümleriyle cumartesi akşamları 20:00 de TRT 1’de...

VİDEOYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar