Gönül Dağı 23.Bölüm Fragmanı

Gönül Dağı 23.Bölüm Fragmanı yayınlandı, Gönül Dağı dizisinin yeni bölümü olan 23.Bölümünde neler olacak? Gönül Dağı dizisinin yeni bölümü olan 23.Bölümünü cumartesi akşamları TRT 1 ekranlarından izleyebilirsiniz.

Taner, Halime'nin Dilek konusunda rızasını beklemektedir. Diğer tarafta ise Dilek, Gülsüm'e her şeyi anlatmış, Gülsüm de bu evliliğe onay vermiştir. Taner bunu duyunca ne yapacağını bilemez. Dilek'ten annesinin rıza göstermediğini gizler ve bir çözüm arayışına girer. Tek çözüm Halime'nin fikrini değiştirip rıza göstermesidir. Taner için umutların tükendiği bir yerde Halime'nin vereceği karar ne olacaktır?
 
Öte yandan Selami, Keriman'ın kalbini kırdığını öğrendiğinde iş işten geçmiştir. Keriman'ı istemeye geleceklerdir. Selami, Keriman'ı vazgeçirmeye çalışsa da başarılı olamaz. Selami her şeyden vazgeçtiği sırada yardımına amcaoğulları koşar. Plana göre Selami ve amcaoğulları isteme sırasında Keriman'ı kaçıracaklardır. Selami ile Keriman kavuşabilecek midir?
 
Sefer, Fikret'in velayet davası açtığını öğrenince, Zahide'yle nasıl bir karar alacaklardır? Kızı Fadime'nin döndüğünü öğrenen Dişçi Musa ne yapacaktır?

Gönül Dağı dizisinin yeni bölümü olan 23.Bölümünü HD ve tek parça olarak TRT 1’den izleyebilirsiniz. Gönül Dağı Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Gönül Dağı dizisi yeni bölümleriyle cumartesi akşamları 20:00 de TRT 1’de...

VİDEOYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar