Görele Çatak Köyü

Görele Çatak Köyü

Çatak Köyü haberleri, Görele Çatak köyü güncel son dakika gelişmeleri, Çatak köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Giresun Köyleri Arasında yer alan Çatak köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Görele Çatak  Köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Çatak  Köyü son dakika gelişmeleri, Çatak  Köyü ne özgü yemekler, Görele Çatak  Köyü nün tarihi, Çatak  Köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Çatak  Köyü ne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Çatak  Köyü, Giresun ilinin Görele ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz karadeniz bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Çatak Köyü Resimleri ve Çatak Köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Görele Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Karadeniz yöresine özgü haber kanalı var mı? Görele Giresun Arası Kaç Km? Görele Hava Durumu? Giresun Köyleri ve Görele Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Giresunlı iseniz Giresun Doğumlu Ünlüler  e göz atmak yararınıza olacaktır. Giresunlı Ünlüler arasında Görele Çatak  Köyü  Köyünde doğan biri var mı? Görele Doğumlu Ünlüler Kimler?

Çatak , Giresun ilinin Görele ilçesine bağlı bir köydür.

Köyün adının nereden geldiği ve geçmişi hakkında bilgi yoktur.Köyün gelenek, görenek ve yemekleri hakkında bilgi yoktur.Giresun iline 62, Görele ilçesine 3 Km. uzaklıktadır.Köyün iklimi, Karadeniz iklimi etki alanı içerisindedir.Köyün ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayalıdır. Arıcılık son dönemde önemli geçim kaynağı haline gelmiş ve kooperatifleşerek gelişimini sürdürmektedir.Köyde, ilköğretim okulu yoktur fakat taşımalı eğitimden yararlanılmaktadır. Köyün 100 ve 70 tonluk 2 adet su deposu (içme suyu şebekesi) vardır, ancak kanalizasyon şebekesi yoktur. PTT şubesi ve PTT acentesi yoktur. Sağlık ocağı ve sağlık evi yoktur. Köy Konağı vardır. Misafirlerin konaklaması için misafir odası bulunmaktadır.

Köye ulaşımı sağlayan yol asfalt olup köyde elektrik ve sabit telefon vardır.

 

 

 

 

İlgili Haberler
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.