Görele Karadere Köyü

Görele Karadere Köyü

Karadere Köyü haberleri, Görele Karadere köyü güncel son dakika gelişmeleri, Karadere köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Giresun Köyleri Arasında yer alan Karadere köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Görele Karadere  Köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Karadere  Köyü son dakika gelişmeleri, Karadere  Köyü ne özgü yemekler, Görele Karadere  Köyü nün tarihi, Karadere  Köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Karadere  Köyü ne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Karadere  Köyü, Giresun ilinin Görele ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz karadeniz bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Karadere Köyü Resimleri ve Karadere Köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Görele Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Karadeniz yöresine özgü haber kanalı var mı? Görele Giresun Arası Kaç Km? Görele Hava Durumu? Giresun Köyleri ve Görele Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Giresunlı iseniz Giresun Doğumlu Ünlüler  e göz atmak yararınıza olacaktır. Giresunlı Ünlüler arasında Görele Karadere  Köyü  Köyünde doğan biri var mı? Görele Doğumlu Ünlüler Kimler?

Karadere , Giresun ilinin Görele ilçesine bağlı bir köydür.

Köyün gelenek, görenek ve yemekleri hakkında bilgi yoktur.Giresun iline 68 km, Görele ilçesine 8 km uzaklıktadır. Yükseltisi ortalama 600 metre civarındadır.Ulaşım özel dolmuşlarla sağlanmakta olup,hemen her ngün vasıta bulunabilmektedir.Köyün bir okulu(yeterli öğrenci olmadığı için taşımalı eğitim yapılıyor),camisi,ve haberleşme adına telefon imkânı vardır.

Köyün iklimi, Karadeniz iklimi etki alanı içerisindedir.Köyün ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayalıdır.Köyde, ilköğretim okulu vardır ama faaliyet vermiyor, fakat taşımalı eğitimden yararlanılmaktadır. Köyün içme suyu şebekesi ve kanalizasyon şebekesi yoktur. PTTşubesi ve PTT acentesi yoktur. Sağlık ocağı vardır ancak sağlık evi yoktur. Köye ulaşımı sağlayan yol toprak olup köyde elektrik ve sabit telefon vardır. Köydeki ulaşım sınırlı olup özel teşebbüslerle sağlanmaktadır.

 

 

 

İlgili Haberler
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
1
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.