John Lennon'ın 1971 de Cannes Film Festivalinde gösterilen kısa filminden sonra onunla röportaj yapan kimdir?

John Lennon'ın 1971 de Cannes Film Festivalinde gösterilen kısa filminden sonra onunla röportaj yapan kimdir?

John Lennon'ın 1971 de Cannes Film Festivalinde gösterilen kısa filminden sonra onunla röportaj yapan kimdir? diye Kim Milyoner ister yarışmasında bir soru soruldu.

John Lennon'ın 1971 de Cannes Film Festivalinde gösterilen kısa filminden sonra onunla röportaj yapan kimdir? diye Kim Milyoner ister yarışmasında bir soru soruldu. İzleyiciler internetten bu sorunun cevabını araştırıyor?

Kim Milyoner Olmak İster yarışmasının bu akşamki etabında çıkan sorulardan biri de, John Lennon'ın 1971 de Cannes Film Festivalinde gösterilen kısa filminden sonra onunla röportaj yapan kimdir? oldu.

A- Ajda Pekkan

B- Seyyar Taner

C- Erkin Koray

D- Barış Manço

Cevap: Erkin Koray

1971Mayıs. Cannes Film Festivali’nin civcivli günleri... Genç bir gazeteci, yanında memleketinin en büyük rock yıldızlarından biri olduğu halde orada. Bulunma sebepleri, John Lennon’ın ilk kez gösterilecek kısa filmi “Fly”ı izlemek ve onunla röportaj yapmak... Bunun talihsiz bir zamanlama olduğunu bilmeden salona girerler; film gösterilir, sevilmez, Lennon ve Yoko Ono protesto edilir. Çıkışta, genç rock yıldızı bir hamle yapar, kimsenin ulaşamadığı Lennon’ın yanına gider, kulağına bir şey fısıldar ve ertesi gün için randevuyu kapar. Birkaç gündür ortada dolanan meşhur fotoğraf, o randevuda çekilir: John Lennon ve Yoko Ono, Milliyet gazetesinin genç muhabiri Arda Uskan ve rock yıldızımız Erkin Koray’la...

buyuk-adamin-ardindan-kucuk-veda-yazisi-10684-5.jpgbuyuk-adamin-ardindan-kucuk-veda-yazisi-10684-5.jpg

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.