Karagül 114. Bölüm Fragmanı-İZLE 27 MART

Karagül 114. Bölüm Fragmanı-İZLE 27 MART, Karagül dizisinin yeni bölümü olan 114. Bölümünü perşembe akşamı Fox Tv ekranlarından izleyebilirsiniz.

Karagül  dizisinin yeni bölümü olan 114. Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen Karagül , yeni bölümleriyle cuma günlerinin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Fox Tv'de yayınlanan Karagül  dizisi 114. Bölüm yeni fragman izle…

Karagül  dizisinin yeni bölümü olan 114. Bölümünü perşembe akşamı Fox Tv ekranlarından izleyebilirsiniz.

Karagül dizisinin yeni bölümü olan, 114. Bölümünü HD ve tek parça olarak Fox Tv’den izleyebilirsiniz. Karagül Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Karagül dizisi yeni bölümleriyle cuma Akşamı Fox Tv’de...

KARAGÜL 113. BÖLÜMDE NELER OLDU NELER?

Sibel’in ölümüyle birlikte yeniden karşı karşıya kalan Kendal ve Kasım için yeni bir savaş başlar. Ancak bu kez kozlar Kasım’ın elindedir. Ölüm kalım savaşı veren Mehdi bebeğin velayeti Kasım’ın üzerindedir. Açtığı babalık davası henüz sonuçlanmayan Kendal, oğlunu Kasım’ın elinden kurtarabilecek mi?

Fabrikayı ve ortalığı boş bulan Gülizar eline geçen her fırsatı değerlendirmeye kararlıdır. Şamverdi ailesine huzur vermemeye yeminli olan Gülizar yeni yaptığı plan için düğmeye basar. İyice köşeye sıkışan konak ahalisi girdikleri bu çıkmazdan nasıl kurtulacaklar?

Annesinin ölümünden sonra neredeyse hayatla bağları koparan Ayşe’nin gözü döner ve Kendal’ı öldürmeye karar verir.

Kadriye yıllardır içinde sakladığı sırrı İdris’e açıklar.... Dengeleri alt üst edecek olan bu sır, bütün Şamverdiler için yeni bir devrin başlangıcı mı olacak?

KARAGÜL DİZİSİ 112.BÖLÜM İZLE

Kendal’ın Mehdi’ye kavuşmak için yaptığı plan ayağına dolanır ve bilmeden kendi oğlunun da ölüm fermanını imzalar. Mehdi bebek ölüm kapanından kurtulsa da onu çok zor günler beklemektedir. Kendal, kendi cezasını kendi ağzıyla vermiştir.

Gülizar’ın sönmek bilmeyen intikam ateşi günden güne harlanarak büyümektedir. Gözü hiç bir şey görmeyen Gülizar, Şamverdiler için tabiri caizse katliam emri verir. Ailenin reisliği kendisine kalan Baran, tam anlamıyla dar boğaza giren Şamverdi ailesini korumak için kendisini feda eder. Ancak bu sandığı kadar kolay olmayacaktır.

Bu zor günlerde artan Baran ve Ebru yakınlığı, oğlunun elinden kum taneleri gibi gittiğini gören Narin için hiçte kolay bir süreç değildir. Ölüm kapanından çıkan Sibel, Ayşe, Kasım ve Mehdi için kaçmak artık mümkün değildir. Sibel’in aldığı yaralar onu Azrail’in kollarına bırakırken yanında olan

Ayşe için artık hayatın rengi ve şekli değişmiştir. Kendal kıskacında kalan Ayşe ve Baran’ı zor günler beklemektedir.

VİDEOYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar