Keşap Çakırlı Köyü

Keşap Çakırlı Köyü

Çakırlı Köyü haberleri, Keşap Çakırlı köyü güncel son dakika gelişmeleri, Çakırlı köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Giresun Köyleri Arasında yer alan Çakırlı köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Keşap Çakırlı  Köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Çakırlı  Köyü son dakika gelişmeleri, Çakırlı  Köyü ne özgü yemekler, Keşap Çakırlı  Köyü nün tarihi, Çakırlı  Köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Çakırlı  Köyü ne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Çakırlı  Köyü, Giresun ilinin Keşap ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz karadeniz bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Çakırlı Köyü Resimleri ve Çakırlı Köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Keşap Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Karadeniz yöresine özgü haber kanalı var mı? Keşap Giresun Arası Kaç Km? Keşap Hava Durumu? Giresun Köyleri ve Keşap Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Giresunlı iseniz Giresun Doğumlu Ünlüler  e göz atmak yararınıza olacaktır. Giresunlı Ünlüler arasında Keşap Çakırlı  Köyü  Köyünde doğan biri var mı? Keşap Doğumlu Ünlüler Kimler?

Çakırlı , Giresun ilinin Keşap ilçesine bağlı bir köydür.

İlçe merkezine 8 km mesafede bulunur.Bu köy, 1930 yılında Valıt (Karadere) köyünden ayrılmıştır. Eskiden buraya Valıt-Çakırlı Köyü denilirdi. 1942 yılında Yünlüce Köyü ve 1993 yılında da Töngel Köyü ana köyden ayrılmıştır. Doğu Karadeniz iklimine sahiptir.Köyün ekonomisi başta fındık olmak üzere, hayvancılık ve tarıma dayalıdır.

 

 

İlgili Haberler
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.