Kızıltepe Yedikardeş Köyü

Kızıltepe Yedikardeş Köyü

Yedikardeş Köyü haberleri, Kızıltepe Yedikardeş köyü güncel son dakika gelişmeleri, Yedikardeş köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Mardin Köyleri Arasında yer alan Yedikardeş köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Kızıltepe Yedikardeş köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Yedikardeş köyü son dakika gelişmeleri, Yedikardeş köyüne özgü yemekler, Kızıltepe Yedikardeş köyünün tarihi, Yedikardeş köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Yedikardeş köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Yedikardeş , Mardin ilinin Kızıltepe ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz güneydoğu anadolu bölgesi bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Yedikardeş köyü resimleri ve Yedikardeş köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Kızıltepe Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. güneydoğu anadolu bölgesi yöresine özgü haber kanalı var mı? Kızıltepe Mardin Arası Kaç Km? Kızıltepe Hava Durumu? Kızıltepe Köyleri ve Mardin Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesini demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Mardinlı iseniz Mardin Doğumlu Ünlüler  e göz atmak yararınıza olacaktır. Mardinlı Ünlüler arasında Kızıltepe Yedikardeş Köyünde doğan biri var mı? Kızıltepe Doğumlu Ünlüler Kimler?

Yedikardeş, Mardin ilinin Kızıltepe ilçesine bağlı bir mahalledir.Mardin il merkezine 25 km, Kızıltepe ilçesine 25 km uzaklıktadır.Mahallenin iklimi, karasal iklim etki alanı içerisindedir.Koyun ekonomisi başlıca gecim kaynagi tutun dur ancak yanı sıra hayvancilikta yapilmaktadirMahallede, ilköğretim okulu vardır ancak standartlara uygun dildir. Mahallenin içme suyu şebekesi vardir kanalizasyon şebekesi yoktur. PTT şubesi ve PTT acentesi yoktur. Sağlık ocağı ve sağlık evi yoktur. Mahalleye ayrıca ulaşımı sağlayan eski yol asfalt olup ustunden gecen yol asfalt dildir mahallede elektrik ve sabit telefon ve internet vardır. Ayrica koy evi yapimina baslanmistir

 

İlgili Haberler
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.