Maria ile Mustafa 11.Bölüm Fragmanı

Maria ile Mustafa 11.Bölüm Fragmanı yayınlandı, Maria ile Mustafa dizisinin yeni bölümü olan 11.Bölümünde neler olacak? Maria ile Mustafa dizisinin yeni bölümü olan 11.Bölümünü pazar akşamları ATV ekranlarından izleyebilirsiniz.

Galip’in sırrı ortaya çıkıyor!

Melek'in Candemir kanından olmadığı öğrenilince kapının önüne konan Gonca'yı hiç ummadığı kötü bir sürpriz beklemektedir. Maria'nın Gonca'nın sırrını bilmesine rağmen susması Mustafa'yı yaralar. Galip'in yıllardır herkesten sakladığı sır, Maria ile Mustafa arasında büyük depremlere yol açacaktır. Bu sırrı ilk öğrenen kim olacaktır? Kudret'in aldığı karar, Nisan'ı Rüzgar'dan vazgeçirmeyecektir. Nadire, Nihat'ın en büyük sırrını hiç ummadığı bir şekilde öğrenir. Nadire'nin bir sonraki hamlesi ne olacaktır? Şahin'den şüphelenmeye başlayan İclal, kocasını yakın markaja alır. İclal, Şahin'in kendisini aldattığını öğrenecek midir?

Maria ile Mustafa dizisinin yeni bölümü olan 11.Bölümünü HD ve tek parça olarak ATV’den izleyebilirsiniz. Maria ile Mustafa Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Maria ile Mustafa dizisi yeni bölümleriyle pazar akşamları 20:00 de ATV’de...

VİDEOYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar