Maria ile Mustafa 13.Bölüm Fragmanı

Maria ile Mustafa 13.Bölüm Fragmanı yayınlandı, Maria ile Mustafa dizisinin yeni bölümü olan 13.Bölümünde neler olacak? Maria ile Mustafa dizisinin yeni bölümü olan 13.Bölümünü pazar akşamları ATV ekranlarından izleyebilirsiniz.

Maria’nın kararı ne olacak?

Galip, Mustafa'ya bir bedel ödetmek istemiş Maria'yı kaçırmıştır. Mustafa Maria'yı kurtarır. Daha sonra gelişen olaylar ise Maria'yı büyük bir karar almaya iter. Mustafa bu kararı öğrendiğinde ne yapacaktır? Maria, Galip tarafından neden kaçırıldığını bilmiyordur. Eda gerçeğini öğrendiğinde ne yapacaktır? Nadire, Nihat'ı öptükten sonra istediği tepkiyi alamadığı için Nihat'a kırgınken, Nihat aslında bambaşka bir sorunla mücadele etmektedir. Aralarına giren yeni engel ikiliyi nasıl etkileyecektir? Çiçek'in kucağında bebeğiyle konağa gelmesi, konakta deprem etkisi yaratır. Başta İclal ve Zeyno deliye dönmüştür. Üstüne üstlük Rüzgar ve Nisan'ın evlendiğini öğrenen Zeyno'nun büyük hamlesi konakta şok etkisi yaratır.

Maria ile Mustafa dizisinin yeni bölümü olan 13.Bölümünü HD ve tek parça olarak ATV’den izleyebilirsiniz. Maria ile Mustafa Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Maria ile Mustafa dizisi yeni bölümleriyle pazar akşamları 20:00 de ATV’de...

VİDEOYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar