Maria ile Mustafa 15.Bölüm Fragmanı

Maria ile Mustafa 15.Bölüm Fragmanı yayınlandı, Maria ile Mustafa dizisinin yeni bölümü olan 15.Bölümünde neler olacak? Maria ile Mustafa dizisinin yeni bölümü olan 15.Bölümünü pazar akşamları ATV ekranlarından izleyebilirsiniz.

Candemir ailesini bekleyen tehlike

Mustafa ve Maria'nın düğününde bomba patlamış, en mutlu günleri kana bulanmıştır. Herkesi alt üst edecek bu patlama nelere mal olacaktır? Düğünü kana bulayan Galip, Mustafa'dan kurtulup, Eda'ya kavuşacağını düşünürken Eda'nın intiharıyla darmadağın olur. Galip bu işin içinden sıyrılabilecek midir? Mustafa ve Maria, yaralarını sarmaya çalışırlarken hayatlarına gizemli bir kişi girer. Bu gizemli kişi Candemir ailesini nasıl bir açmaza sürükleyecektir? Patlamadan etkilenen yalnızca Maria ve Mustafa değildir. Rüzgar ve Nisan'ın ilişkileri de patlamanın ardından alt üst olacaktır. İki âşık yaralarını sarabilecekler midir? Kudret'in gençliğinde yaptığı bir hata tüm Candemir ailesini darmadağın etmek üzeredir. Candemir ailesi, adım adım kendilerine yaklaşmakta olan tehlikeyi bertaraf edebilecekler midir?

Maria ile Mustafa dizisinin yeni bölümü olan 15.Bölümünü HD ve tek parça olarak ATV’den izleyebilirsiniz. Maria ile Mustafa Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Maria ile Mustafa dizisi yeni bölümleriyle pazar akşamları 20:00 de ATV’de...

VİDEOYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar