Midyat Yayvantepe Köyü

Midyat Yayvantepe Köyü

Yayvantepe Köyü haberleri, Midyat Yayvantepe köyü güncel son dakika gelişmeleri, Yayvantepe köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Mardin Köyleri Arasında yer alan Yayvantepe köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Midyat Yayvantepe köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Yayvantepe köyü son dakika gelişmeleri, Yayvantepe köyüne özgü yemekler, Midyat Yayvantepe köyünün tarihi, Yayvantepe köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Yayvantepe köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Yayvantepe , Mardin ilinin Midyat ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz güneydoğu anadolu bölgesi bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Yayvantepe köyü resimleri ve Yayvantepe köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Midyat Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. güneydoğu anadolu bölgesi yöresine özgü haber kanalı var mı? Midyat Mardin Arası Kaç Km? Midyat Hava Durumu? Midyat Köyleri ve Mardin Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesini demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Mardinlı iseniz Mardin Doğumlu Ünlüler  e göz atmak yararınıza olacaktır. Mardinlı Ünlüler arasında Midyat Yayvantepe Köyünde doğan biri var mı? Midyat Doğumlu Ünlüler Kimler?

Yayvantepe, Mardin ilinin Midyat ilçesine bağlı bir mahalledir.Mardin il merkezine 87 km, Midyat ilçesine 22 km uzaklıktadır.Mahallenin iklimi, Karasal iklim etki alanı içerisindedir.Mahallede ilköğretim okulu vardır. Mahallenin hem içme suyu şebekesi hem kanalizasyon şebekesi vardır. PTTşubesi yoktur ancak PTT acentesi vardır. Sağlık ocağı vardır ancak sağlık evi yoktur. Mahalleye ayrıca ulaşımı sağlayan yol asfalt olup mahallede elektrik ve sabit telefon vardır.

 

İlgili Haberler
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.