Şebinkarahisar Baltaşı Köyü

Şebinkarahisar Baltaşı Köyü

Baltaşı Köyü haberleri, Şebinkarahisar Baltaşı köyü güncel son dakika gelişmeleri, Baltaşı köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Giresun Köyleri Arasında yer alan Baltaşı köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Şebinkarahisar Baltaşı  Köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Baltaşı  Köyü son dakika gelişmeleri, Baltaşı  Köyü ne özgü yemekler, Şebinkarahisar Baltaşı  Köyü nün tarihi, Baltaşı  Köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Baltaşı  Köyü ne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Baltaşı  Köyü, Giresun ilinin Şebinkarahisar ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz karadeniz bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Baltaşı Köyü Resimleri ve Baltaşı Köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Şebinkarahisar Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Karadeniz yöresine özgü haber kanalı var mı? Şebinkarahisar Giresun Arası Kaç Km? Şebinkarahisar Hava Durumu? Giresun Köyleri ve Şebinkarahisar Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Giresunlı iseniz Giresun Doğumlu Ünlüler  e göz atmak yararınıza olacaktır. Giresunlı Ünlüler arasında Şebinkarahisar Baltaşı  Köyü  Köyünde doğan biri var mı? Şebinkarahisar Doğumlu Ünlüler Kimler?

Baltaşı , Giresun ilinin Şebinkarahisar ilçesine bağlı bir köydür.

 Giresun iline 128 km, Şebinkarahisar ilçesine 14 km uzaklıktadır.Buğday, arpa ve nohut köyün başlıca tarım ürünleridir. Hayvancılık ise kısmen büyükbaş hayvancılığa dayanır.

 

İlgili Haberler
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.