Seni Çok Bekledim 11.Bölüm Fragmanı

Seni Çok Bekledim 11.Bölüm Fragmanı yayınlandı, Seni Çok Bekledim dizisinin yeni bölümü olan 11.Bölümünde neler olacak? Seni Çok Bekledim dizisinin yeni bölümü olan 11.Bölümünü cuma akşamları Star Tv ekranlarından izleyebilirsiniz.

Kadir, dedesinin şüpheli ölümü üzerine araştırmalarına devam ederken öğrendiği gerçeğin ağırlığını yaşamaktadır. Ayliz’le arasında sır kalmasını istemez ama gerçekleri söylemek kolay değildir. Kadir evde yaşanan sarsıcı olayların da etkisiyle Cemal’le karşı karşıya gelir. Artık birkaç cephede birden savaşmak zorundadır.

 Ayliz ve Kadir, ailelerinin geleceği için planlar yaparken Ayliz aldığı bir haberin etkisiyle şok geçirir. Ayliz için bu durumu atlatmak da Kadir’le paylaşmak da kolay olmayacaktır.

 Kadir, Cemal’i evden uzaklaştırmak için kararlıdır. Ancak Cemal, Mihre ve Ayliz’i tarafına çekmeyi başararak Kadir’e karşı hamle yapar. Öte yandan Kadir, hiç aklına gelmeyecek bir gerçekle yüzleşmek üzeredir.

 Meryem, Erol’a olanlardan sonra Selo ile yaptığı plandan pişmanlık duymaya başlar. Kendini affettirmek için ne yapması gerektiğini düşünürken tüm hayatını değiştirecek kötü bir haber alır.

Seni Çok Bekledim dizisinin yeni bölümü olan 11.Bölümünü HD ve tek parça olarak Star Tv’den izleyebilirsiniz. Seni Çok Bekledim Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Seni Çok Bekledim dizisi yeni bölümleriyle cuma akşamları 20:00 de Star Tv’de...

VİDEOYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar