Seni Çok Bekledim 3.Bölüm Fragmanı

Seni Çok Bekledim 3.Bölüm Fragmanı yayınlandı, Seni Çok Bekledim dizisinin yeni bölümü olan 3.Bölümünde neler olacak? Seni Çok Bekledim dizisinin yeni bölümü olan 3.Bölümünü cuma akşamları Star Tv ekranlarından izleyebilirsiniz.

Kadir’in, babasının yadigarı yüzüğün yuvarlanıp Ayliz’in ayaklarının dibine gelmesi Ayliz’i şok eder. O andan itibaren hayat onları hep bir araya getirir. Bu karşılaşmalar Kadir’i her seferinde Ayliz’e daha da yakınlaştırsa da Ayliz’i ürkütmektedir. Çünkü Ayliz bir başkasıyla evlenmek üzeredir.

Ayliz; kimseye bağlanmamayı, annesi onu kimsesizler yurduna bırakıp gittiğinde öğrenmiştir. Serkan ile de bu yüzden evlenmek ister. Aşık değildir ona. Sadece güvenli bir limandır gözünde. Ama Kadir’i görünce her şey değişir. Yıllardır kaçtığı hissin bu olduğunu hemen anlar. Ayliz Kadir’den uzak durmaya çalışsa da hayat görünmeyen iplerle bağlar ikisini birbirine ve her defasında tekrar bir araya gelirler. Ayliz bu hislerle tanıştıktan sonra Serkan’la evlenemez ama Kadir’den de uzak durmaya çalışır. Sonunda Ayliz ve Kadir kavuştuklarında büyük bir sır açığa çıkar.

Seni Çok Bekledim dizisinin yeni bölümü olan 3.Bölümünü HD ve tek parça olarak Star Tv’den izleyebilirsiniz. Seni Çok Bekledim Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Seni Çok Bekledim dizisi yeni bölümleriyle cuma akşamları 20:00 de Star Tv’de...

VİDEOYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar