Seni Çok Bekledim 12.Bölüm Fragmanı

Seni Çok Bekledim 12.Bölüm Fragmanı yayınlandı, Seni Çok Bekledim dizisinin yeni bölümü olan 12.Bölümünde neler olacak? Seni Çok Bekledim dizisinin yeni bölümü olan 12.Bölümünü cuma akşamları Star Tv ekranlarından izleyebilirsiniz.

Kadir, gemileri yakmış, Cemal’e karşı savaş baltalarını çıkarmıştır. Kardeşi Erol’la işbirliği yaparak şirketteki hisse dengesini lehine çevirme kararı alır. Ancak tam bu sırada öğrendikleri aklını fena halde karıştırır. Ayliz, yaşadığı şokun etkisindedir. Tesellisi, durumdan habersiz olsa bile, her zaman yanında olan Kadir’dir. İsmet, Cemal’in baskısıyla bildiklerini Kadir’le paylaşamaz. Yine de öğrendiği bilgi, başına bela olur. Karısı Songül’le birlikte kan donduran bir olayla yüzleşirler. Cemal, bir an önce hamlesini yapıp şirketi ele geçirmenin derdindedir. Kadir’i saf dışı bırakacak bir planın peşindeyken kendi öz oğlu Erol’a vereceği zarar aklının ucundan bile geçmez.

Seni Çok Bekledim dizisinin yeni bölümü olan 12.Bölümünü HD ve tek parça olarak Star Tv’den izleyebilirsiniz. Seni Çok Bekledim Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Seni Çok Bekledim dizisi yeni bölümleriyle cuma akşamları 20:00 de Star Tv’de...

VİDEOYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar