Tirebolu Özlü Köyü

Tirebolu Özlü Köyü

Özlü Köyü haberleri, Tirebolu Özlü köyü güncel son dakika gelişmeleri, Özlü köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Giresun Köyleri Arasında yer alan Özlü köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Tirebolu Özlü  Köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Özlü  Köyü son dakika gelişmeleri, Özlü  Köyü ne özgü yemekler, Tirebolu Özlü  Köyü nün tarihi, Özlü  Köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Özlü  Köyü ne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Özlü  Köyü, Giresun ilinin Tirebolu ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz karadeniz bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Özlü Köyü Resimleri ve Özlü Köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Tirebolu Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Karadeniz yöresine özgü haber kanalı var mı? Tirebolu Giresun Arası Kaç Km? Tirebolu Hava Durumu? Giresun Köyleri ve Tirebolu Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Giresunlı iseniz Giresun Doğumlu Ünlüler  e göz atmak yararınıza olacaktır. Giresunlı Ünlüler arasında Tirebolu Özlü  Köyü  Köyünde doğan biri var mı? Tirebolu Doğumlu Ünlüler Kimler?

Özlü , Giresun ilinin Tirebolu ilçesine bağlı bir köydür.Batısında Bada Deresi denize dökülmektedir. Giresun'a uzaklığı 54 km'dir. Tirebolu ilçe merkezine uzaklığı 8 km'dir. Köyün 8 km doğusunda Görele, 8 km batısında Tirebolu ilçeleri vardır.Bada adının Osmanlı döneminde buraya yerleşen üç kardeşten birinin adından geldiği rivayet edilir.

 

İlgili Haberler
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.