Afili Aşk 13. Bölüm Fragmanı

Afili Aşk 13. Bölüm Fragmanı yayınlandı. Afili Aşk dizisinin yeni bölümü olan 13.Bölümünde neler olacak? Afili Aşk 13. Bölümünü çarşamba akşam Kanal D ekranlarından izleyebilirsiniz.

Afili Aşk dizisinin yeni bölümü olan 13.Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen Afili Aşk, yeni bölümleriyle çarşamba günlerinin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Kanal D'de yayınlanan Afili Aşk dizisi 13.Bölüm yeni fragman izle…

afili-ask-13-bolum-fragmani

Afili Aşk 13. Bölüm İzle

Kerem ve Ayşe arasındaki çekim, onlara zor anlar yaşatır!

Kerem, Ayşe’ye olan duygularını dizginlemek için hiç beklenmedik birinden yardım alır: Üniversiteli genç Kerem’den!

Kerem ve Volkan seneler önce acil durumlarda dinlemek üzere hazırladıkları videoyu izlemeye karar veriler. Kerem, Ayşe’den uzak durabilmek ve duygularını yok edebilmek için her yolu dener.

Kerem, Ayşe’ye olan duygularını dizginlemek için hiç beklenmedik birinden yardım alır!

Fakat Buse’den gelen bir telefon, ikisini daha da yakınlaştıracak olayların başlangıcı olacaktır. Ayşe cephesinde de durum farklı değildir. Kerem’den soğumak için onun nasıl güvenilmez bir insan olduğunu durmadan kendisine hatırlatsa da aralarındaki çekim ikisini de zorlayacaktır.

Afili Aşk dizisinin yeni bölümü olan, 13. Bölümünü HD ve tek parça olarak Kanal D’den izleyebilirsiniz. Afili Aşk Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Afili Aşk dizisi yeni bölümleriyle çarşamba Akşamı Kanal D’de...

VİDEOYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar