Ardahan Çetinsu Köyü

Ardahan Çetinsu Köyü

Çetinsu Köyü haberleri, Ardahan Çetinsu köyü güncel son dakika gelişmeleri, Çetinsu köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Ardahan Köyleri Arasında yer alan Çetinsu Köyünde vefat edenler köyün eski adı ve dahası haberimizde.

Ardahan Çetinsu köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Çetinsu köyü son dakika gelişmeleri, Çetinsu köyüne özgü yemekler, Ardahan Çetinsu köyünün tarihi, Çetinsu köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Çetinsu köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Çetinsu, Ardahan ilinin merkezine bir köydür. Yolunuz Doğu Anadolu bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Çetinsu Köyü Resimleri ve Çetinsu köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Ardahan Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Doğu Anadolu yöresine özgü haber kanalı var mı? Ardahan Ardahan Arası Kaç Km? Ardahan Hava Durumu? Ardahan Köyleri ve Ardahan Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Ardahanlü iseniz Ardahan Doğumlu Ünlüler  e göz atmak yararınıza olacaktır. Ardahanlı Ünlüler arasında Ardahan Çetinsu Köyünde doğan biri var mı? Ardahan Doğumlu Ünlüler Kimler?

Çetinsu, Ardahan il merkezine bağlı bir köydür. Yerleşimden, 1595 yılı tahririnde "Beberek" adıyla Büyük Ardahan Sancağı' nın Güney nahiyesine bağlı bir köy olarak bahsedilmiştirKöy’ün Ardahan’a uzaklığı 16 km’dir.
Köyün ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayalıdır.Köyde ilkokul bulunmakta ancak faal olmayıp taşımalı eğitimden faydalanılmaktadır. Köyün İçme suyu şebekesi vardır, ancak kanalizasyon şebekesi yoktur. Köyde PTT şubesi ve PTT acentesi bulunmamaktadır.


 

İlgili Haberler
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.