Ardahan Edegül Köyü

Ardahan Edegül Köyü

Edegül Köyü haberleri, Ardahan Edegül köyü güncel son dakika gelişmeleri, Edegül köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Ardahan Köyleri Arasında yer alan Edegül Köyünde vefat edenler köyün eski adı ve dahası haberimizde.

Ardahan Edegül köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Edegül köyü son dakika gelişmeleri, Edegül köyüne özgü yemekler, Ardahan Edegül köyünün tarihi, Edegül köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Edegül köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Edegül, Ardahan ilinin merkezine bir köydür. Yolunuz Doğu Anadolu bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Edegül Köyü Resimleri ve Edegül köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Ardahan Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Doğu Anadolu yöresine özgü haber kanalı var mı? Ardahan Ardahan Arası Kaç Km? Ardahan Hava Durumu? Ardahan Köyleri ve Ardahan Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Ardahanlü iseniz Ardahan Doğumlu Ünlüler  e göz atmak yararınıza olacaktır. Ardahanlı Ünlüler arasında Ardahan Edegül Köyünde doğan biri var mı? Ardahan Doğumlu Ünlüler Kimler?

Edegül, Ardahan il merkezine bağlı bir köydür. 

İklim'e bağlı olarak ekonomi tarım ve hayvancılık yapılmaktadır. Köyde genelde tarla tarımı yapılır. 1960'lı yıllara kadar kara saban ile tarım yapılırdı. 1960'lı yıllardan sonra traktör ve diğer modern tarım araçlarının köye girmesiyle tarımda makineleşme başladı. Edegül’de büyükbaş ağırlıklı olmak üzere, kümes hayvancılığı da yapılmaktadır. Patates ve arpa yetiştirilmektedir. Tarım ürünleri ve kümes hayvancılığı ailelerin kendilerine yetecek kadar yapılmaktadır. Büyükbaş ve küçükbaş hayvancılık üzerinden ticaret yapılmaktadir.

İlgili Haberler
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.