Balışeyh Aydınşeyh  Köyü

Balışeyh Aydınşeyh Köyü

Aydınşeyh Köyü haberleri, Balışeyh Aydınşeyh köyü güncel son dakika gelişmeleri, Aydınşeyh köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Kırıkkale Köyleri Arasında yer alan Aydınşeyh köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Balışeyh Aydınşeyh köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Aydınşeyh köyü son dakika gelişmeleri, Aydınşeyh köyüne özgü yemekler, Balışeyh Aydınşeyh köyünün tarihi, Aydınşeyh köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Aydınşeyh köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Aydınşeyh, Kırıkkale ilinin Balışeyh ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz İç Anadolu bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Aydınşeyh Köyü Resimleri ve Aydınşeyh köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Balışeyh Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. İç Anadolu yöresine özgü haber kanalı var mı? Balışeyh Kırıkkale Arası Kaç Km? Balışeyh Hava Durumu? Kırıkkale Köyleri ve Balışeyh Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Kırıkkaleli iseniz Kırıkkale Doğumlu Ünlüler  e göz atmak yararınıza olacaktır. Kırıkkaleli Ünlüler arasında Balışeyh Aydınşeyh Köyünde doğan biri var mı? Balışeyh Doğumlu Ünlüler Kimler?

Aydınşeyh, Kırıkkale ilinin Balışeyh ilçesine bağlı bir köydür.Anadolu'nun Türkleşmesi için gelen Türk erenlerinden birisi olan Yörük-Türkmen Aydınşeyh'e ait olduğu bilinmektedir. Yörükan taifesindendir.Kırıkkale iline 20 km, Balışeyh ilçesine 18 km uzaklıktadır.Köyün iklimi, karasal iklim etki alanı içerisindedir.Köyün ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayalıdır.Köyde ilköğretim okulu vardır. Köyün içme suyu şebekesi vardır ancak kanalizasyon şebekesi yoktur. PTT şubesi ve PTT acentesi yoktur. Sağlık ocağı ve sağlık evi yoktur. Köye ulaşımı sağlayan yol toprak yol olup köyde elektrikve sabit telefon vardır.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

İlgili Haberler
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.