Balışeyh Kulaksız Köyü

Balışeyh Kulaksız Köyü

Kulaksız Köyü haberleri, Balışeyh Kulaksız köyü güncel son dakika gelişmeleri, Kulaksız köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Kırıkkale Köyleri Arasında yer alan Kulaksız köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Balışeyh Kulaksız köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Kulaksız köyü son dakika gelişmeleri, Kulaksız köyüne özgü yemekler, Balışeyh Kulaksız köyünün tarihi, Kulaksız köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Kulaksız köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Kulaksız, Kırıkkale ilinin Balışeyh ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz İç Anadolu bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Kulaksız Köyü Resimleri ve Kulaksız köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Balışeyh Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. İç Anadolu yöresine özgü haber kanalı var mı? Balışeyh Kırıkkale Arası Kaç Km? Balışeyh Hava Durumu? Kırıkkale Köyleri ve Balışeyh Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Kırıkkaleli iseniz Kırıkkale Doğumlu Ünlüler  e göz atmak yararınıza olacaktır. Kırıkkaleli Ünlüler arasında Balışeyh Kulaksız Köyünde doğan biri var mı? Balışeyh Doğumlu Ünlüler Kimler?

Kulaksız,Kırıkkale ilinin Balışeyh ilçesine bağlı bir köydür.1992 yılında kurulan belde teşkilatı 6360 Sayılı Kanun uyarınca 2014 yılında kapanmıştır.Kasabanın Türk gelenek, görenek ve yemekleri Ata sporu cirit ve güreş, Yemeklerden Haside hamur işleri gözleme, bazlama, kömbe, omaçlı dürüm ve madımak bükmesi sayılabilir.Kırıkkale iline 33 km, Balışeyh ilçesine 9 km uzaklıktadır.Köyün iklimi, karasal iklim etki alanı içerisindedir.Köyün ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayalıdır. Tarımsal faaliyetler: buğday, arpa, pancar, ay çekirdeği en önemli tarımsal geçim kaynaklarıdır.Kasabada ilköğretim okulu vardır. Kasabanın içme suyu şebekesi vardır.kanalizasyon şebekesi mevcuttur. PTTşubesi ve PTT acentesi vardır. Sağlık ocağı vardır. Kasabaya ayrıca ulaşımı sağlayan yol asfalt olup kasabada elektrik ve sabit telefon vardır.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

İlgili Haberler
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum