Çelebi Tilkiliköy  Köyü

Çelebi Tilkiliköy Köyü

Tilkiliköy Köyü haberleri, Çelebi Tilkiliköy köyü güncel son dakika gelişmeleri, Tilkiliköy köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Kırıkkale Köyleri Arasında yer alan Tilkiliköy köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Çelebi Tilkiliköy köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Tilkiliköy köyü son dakika gelişmeleri, Tilkiliköy köyüne özgü yemekler, Çelebi Tilkiliköy köyünün tarihi, Tilkiliköy köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Tilkiliköy köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Tilkiliköy, Kırıkkale ilinin Çelebi ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz İç Anadolu bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Tilkiliköy Köyü Resimleri ve Tilkiliköy köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Çelebi Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. İç Anadolu yöresine özgü haber kanalı var mı? Çelebi Kırıkkale Arası Kaç Km? Çelebi Hava Durumu? Kırıkkale Köyleri ve Çelebi Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Kırıkkaleli iseniz Kırıkkale Doğumlu Ünlüler  e göz atmak yararınıza olacaktır. Kırıkkaleli Ünlüler arasında Çelebi Tilkiliköy Köyünde doğan biri var mı? Çelebi Doğumlu Ünlüler Kimler?

Tilkiliköy,Kırıkkale ilinin Çelebi ilçesine bağlı bir köydür.Kırıkkale iline 67 km, Çelebi ilçesine 10 km uzaklıktadır.Köyün ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayalıdır.Köyün ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayalıdır.Köyde, ilköğretim okulu yoktur fakat taşımalı eğitimden yararlanılmaktadır. Köyün içme suyu şebekesi vardır ancak kanalizasyon şebekesi yoktur. PTT şubesi ve PTT acentesi yoktur. Sağlık ocağı ve sağlık evi yoktur. Köye ulaşımı sağlayan yol asfalt olup köyde elektrik ve sabit telefon vardır. 2004 seçiminde arapali özcan köy mutarı seçilmiştir

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

İlgili Haberler
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.