Delice Aşağıihsangazi  Köyü

Delice Aşağıihsangazi Köyü

Aşağıihsangazi Köyü haberleri, Delice Aşağıihsangazi köyü güncel son dakika gelişmeleri, Aşağıihsangazi köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Kırıkkale Köyleri Arasında yer alan Aşağıihsangazi köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Delice Aşağıihsangazi köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Aşağıihsangazi köyü son dakika gelişmeleri, Aşağıihsangazi köyüne özgü yemekler, Delice Aşağıihsangazi köyünün tarihi, Aşağıihsangazi köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Aşağıihsangazi köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Aşağıihsangazi, Kırıkkale ilinin Delice ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz İç Anadolu bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Aşağıihsangazi Köyü Resimleri ve Aşağıihsangazi köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Delice Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. İç Anadolu yöresine özgü haber kanalı var mı? Delice Kırıkkale Arası Kaç Km? Delice Hava Durumu? Kırıkkale Köyleri ve Delice Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Kırıkkaleli iseniz Kırıkkale Doğumlu Ünlüler  e göz atmak yararınıza olacaktır. Kırıkkaleli Ünlüler arasında Delice Aşağıihsangazi Köyünde doğan biri var mı? Delice Doğumlu Ünlüler Kimler?

Aşağıihsangazi,Kırıkkale ilinin Delice ilçesine bağlı bir köydür.Köyün kuruluşu savaştan dönen iki İhsan adlı askerden gelmektedir, gazi olduklarından köyün adı İhsangazili olmuştur.Kırıkkale iline 66 km, Delice ilçesine 12 km uzaklıktadır.Kırıkkale iline 66 km, Delice ilçesine 12 km uzaklıktadır.Köyün iklimi, karasal iklim etki alanı içerisindedir.Köyün ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayalıdır.Köyde, ilköğretim okulu yoktur fakat taşımalı eğitimden yararlanılmaktadır. Köyün içme suyu şebekesi ve kanalizasyon şebekesi yoktur. PTT şubesi ve PTT acentesi yoktur. Sağlık ocağı ve sağlık evi yoktur. Köye ulaşımı sağlayan yol asfalt olup köyde elektrik ve sabit telefon vardır.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

İlgili Haberler
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.