Hanak Geçköy Köyü

Hanak Geçköy Köyü

Geçköy Köyü haberleri, Hanak Geçköy Köy köyü güncel son dakika gelişmeleri, Geçköy köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Ardahan Köyleri Arasında yer alan Geçköy Köyünde vefat edenler köyün eski adı ve dahası haberimizde.

Hanak Geçköy köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Geçköy köyü son dakika gelişmeleri, Geçköy köyüne özgü yemekler, Hanak Geçköy köyünün tarihi, Geçköy köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Geçköy köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Geçköy , Ardahan ilinin Hanak ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz Doğu Anadolu bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Geçköy  Köyü Resimleri ve Geçköy  köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Hanak Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Doğu Anadolu yöresine özgü haber kanalı var mı? Hanak Ardahan Arası Kaç Km? Hanak Hava Durumu? Ardahan Köyleri ve Hanak Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Ardahanlı iseniz Ardahan Doğumlu Ünlüler  e göz atmak yararınıza olacaktır. Ardahanlı Ünlüler arasında Çıldır Geçköy  Köyünde doğan biri var mı? Hanak Doğumlu Ünlüler Kimler?

Geçköy , Ardahan ilinin Hanak ilçesine bağlı bir köydür.  

Ardahan iline 41, Hanak ilçesine 7 km uzaklıktadır. Köyün iklimi, karasal iklim etki alanı içerisindedir.Köyün ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayalıdır. Çok az miktarda arıcılıkta yapılmaktadır.
Köyde ilköğretim okulu vardır; ancak eğitime kapalıdır. Öğrenciler Ortakent beldesinde taşımalı eğitim ile okumaktadır. Köyün içme suyu şebekesi yapım aşamasındadır. Gogola mevkiine yapılan depo ile köye su verme çalışmaları devam etmekte olup 2008 yılında tamamlanması planlanmaktadır. Kanalizasyon şebekesi yoktur. PTT şubesi ve PTT acentesi yoktur. Sağlık ocağı ve sağlık evi yoktur. Köye ulaşımı sağlayan yol asfaltӀanmamıştır. Köyde elektrik ve sabit telefon vardır. Cep telefonları çalışmaktadır.


 

İlgili Haberler
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.