Keskin Göçbeyli Köyü

Keskin Göçbeyli Köyü

Göçbeyli Köyü haberleri, Keskin Göçbeyli köyü güncel son dakika gelişmeleri, Göçbeyli köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Kırıkkale Köyleri Arasında yer alan Göçbeyli köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Keskin Göçbeyli köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Göçbeyli köyü son dakika gelişmeleri, Göçbeyli köyüne özgü yemekler, Keskin Göçbeyli köyünün tarihi, Göçbeyli köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Göçbeyli köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Göçbeyli, Kırıkkale ilinin Keskin ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz İç Anadolu bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Göçbeyli Köyü Resimleri ve Göçbeyli köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Keskin Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. İç Anadolu yöresine özgü haber kanalı var mı? Keskin Kırıkkale Arası Kaç Km? Keskin Hava Durumu? Kırıkkale Köyleri ve Keskin Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Kırıkkaleli iseniz Kırıkkale Doğumlu Ünlüler  e göz atmak yararınıza olacaktır. Kırıkkaleli Ünlüler arasında Keskin Göçbeyli Köyünde doğan biri var mı? Keskin Doğumlu Ünlüler Kimler?

Göçbeyli,Kırıkkale ilinin Keskin ilçesine bağlı bir köydür.Kırıkkale iline 52 km, Keskin ilçesine 25 km uzaklıktadır. Köyün iklimi, karasal iklim etki alanı içerisindedir. Köyün ekonomisi tarımve hayvancılığa dayalıdır. Yerleşim yerinin köy tüzel kişiliği alması ile birlikte köyün tüzel kişiliğini temsil etmesi için köy muhtarlıkseçimleri de yapılmaktadır.Köyde, ilköğretim okulu bulunmaktadır. Köyün hem içme suyuşebekesi hem kanalizasyon şebekesi vardır. PTT şubesi ve 2 PTT acentesi vardır. Ayrıca Sağlık ocağı ve sağlık evi vardır. Köye ulaşımı sağlayan yol asfalt olup köyde elektrik ve sabit telefonvardır.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

İlgili Haberler
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum