Keskin Hacıömersolaklısı  Köyü

Keskin Hacıömersolaklısı Köyü

Hacıömersolaklısı Köyü haberleri, Keskin Hacıömersolaklısı köyü güncel son dakika gelişmeleri, Hacıömersolaklısı köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Kırıkkale Köyleri Arasında yer alan Hacıömersolaklısı köyünde vefat edenler, köyün eski adı h

Keskin Hacıömersolaklısı köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Hacıömersolaklısı köyü son dakika gelişmeleri, Hacıömersolaklısı köyüne özgü yemekler, Keskin Hacıömersolaklısı köyünün tarihi, Hacıömersolaklısı köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Hacıömersolaklısı köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Hacıömersolaklısı, Kırıkkale ilinin Keskin ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz İç Anadolu bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Hacıömersolaklısı Köyü Resimleri ve Hacıömersolaklısı köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Keskin Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. İç Anadolu yöresine özgü haber kanalı var mı? Keskin Kırıkkale Arası Kaç Km? Keskin Hava Durumu? Kırıkkale Köyleri ve Keskin Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Kırıkkaleli iseniz Kırıkkale Doğumlu Ünlüler  e göz atmak yararınıza olacaktır. Kırıkkaleli Ünlüler arasında Keskin Hacıömersolaklısı Köyünde doğan biri var mı? Keskin Doğumlu Ünlüler Kimler?

Hacıömersolaklısı,Kırıkkale ilinin Keskin ilçesine bağlı bir köydür.Bu köyün kurucusu dört kardeşten birisidir,bu kardeşlerin kurduğu diğer köyler;dağ solaklısı,kayalak solaklısı,bu kardeşdeşlerden birisini küsüp niğde tarafına gittiği söyleniyorKırıkkale iline 54 km, Keskin ilçesine 27 km uzaklıktadır.Köyün iklimi tipik karasal iklim görülmektedir. Kışları bol kar yağışlıdır.Köyün ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayalıdır. Son yıllarda hayvancılığa daha fazla önem verilmiştir. Devlet desteği ile köy halkı küçük ve büyük baş hayvan yetiştirmeye teşvik edilmiştir.Köyde, ilköğretim okulu vardır. fakat orta ogretım de taşımalı eğitimden yararlanılmaktadır. Köyün içme suyuşebekesi vardır kanalizasyon şebekesi vardır. PTT şubesi ve PTT acentesi yoktur. Sağlık ocağı vardır ancak sağlık evi yoktur. Köye ulaşımı sağlayan yol asfalt olup köyde elektrik ve sabit telefon vardır.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

İlgili Haberler
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.