Keskin İnziloğlu Köyü

Keskin İnziloğlu Köyü

İnziloğlu Köyü haberleri, Keskin İnziloğlu köyü güncel son dakika gelişmeleri, İnziloğlu köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Kırıkkale Köyleri Arasında yer alan İnziloğlu köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Keskin İnziloğlu köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, İnziloğlu köyü son dakika gelişmeleri, İnziloğlu köyüne özgü yemekler, Keskin İnziloğlu köyünün tarihi, İnziloğlu köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, İnziloğlu köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

İnziloğlu, Kırıkkale ilinin Keskin ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz İç Anadolu bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız İnziloğlu Köyü Resimleri ve İnziloğlu köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Keskin Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. İç Anadolu yöresine özgü haber kanalı var mı? Keskin Kırıkkale Arası Kaç Km? Keskin Hava Durumu? Kırıkkale Köyleri ve Keskin Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Kırıkkaleli iseniz Kırıkkale Doğumlu Ünlüler  e göz atmak yararınıza olacaktır. Kırıkkaleli Ünlüler arasında Keskin İnziloğlu Köyünde doğan biri var mı? Keskin Doğumlu Ünlüler Kimler?

İnziloğlu,Kırıkkale ilinin Keskin ilçesine bağlı bir köydür.Köy, ağalık döneminde kahyalarının ağalık düzeninden ayrılarak yerleşim yapmasıyla oluşmuştur. İlk yerleşimde Aşağı çiftlik adını alan bu şirin ve güzel köy zamanla insanoğlu kelimesinden türeyen İnziloğlu ismini aldığı rivayet edilmektedir.Kırıkkale iline 55 km, Keskin ilçesine 28 km uzaklıktadır.Köyün iklimi, karasal iklim etki alanı içerisindedir.Köyün ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayalıdır.Köyde, ilköğretim okulu vardır öğretmen olmadığı için taşımalı eğitimden yararlanılmaktadır. Köyün içme suyuşebekesi kanalizasyon şebekesi vardır. PTT şubesi ve PTT acentesi yoktur. Sağlık evi var ancak çalışanı yoktur. Köye ulaşımı sağlayan yol asfalt olup köyde elektrik ve sabit telefon vardır.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

İlgili Haberler
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.