Posof Akballı Köyü

Posof Akballı Köyü

Akballı Köyü haberleri, Posof Akballı Köy köyü güncel son dakika gelişmeleri, Akballı köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Ardahan Köyleri Arasında yer alan Akballı Köyünde vefat edenler köyün eski adı ve dahası haberimizde.

Posof Akballı köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Akballı köyü son dakika gelişmeleri, Akballı köyüne özgü yemekler, Posof Akballı köyünün tarihi, Akballı köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Akballı köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Akballı , Ardahan ilinin Posof ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz Doğu Anadolu bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Akballı  Köyü Resimleri ve Akballı  köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Posof Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Doğu Anadolu yöresine özgü haber kanalı var mı? Posof Ardahan Arası Kaç Km? Posof Hava Durumu? Ardahan Köyleri ve Posof Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Ardahanlı iseniz Ardahan Doğumlu Ünlüler  e göz atmak yararınıza olacaktır. Ardahanlı Ünlüler arasında Çıldır Akballı  Köyünde doğan biri var mı? Posof Doğumlu Ünlüler Kimler?

Akballı , Ardahan ilinin Posof ilçesine bağlı bir köydür.  Ardahan iline 93 km,Posof ilçesine 21 km uzaklıktadır.Köy Uluçam,Aşıküzeyir,Aşıkzülali,Baykent,Kaleönü,Kol ve Günbatan köyleri ile çevrilidir.Kışla ve yaylası köyün kuzeyindedirKöyde ilköğretim okulu vardır. Köyün içme suyu şebekesi vardır ancak kanalizasyon şebekesi yoktur. PTT şubesi ve PTT acentesi yoktur. Sağlık ocağı ve sağlık evi yoktur. Köye ulaşımı sağlayan yol olup köyde elektrik ve evlerde sabit telefon vardır.

İlgili Haberler
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.