Posof Taşkıran Köyü

Posof Taşkıran Köyü

Taşkıran Köyü haberleri, Posof Taşkıran Köy köyü güncel son dakika gelişmeleri, Taşkıran köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Ardahan Köyleri Arasında yer alan Taşkıran Köyünde vefat edenler köyün eski adı ve dahası haberimizde.

Posof Taşkıran köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Taşkıran köyü son dakika gelişmeleri, Taşkıran köyüne özgü yemekler, Posof Taşkıran köyünün tarihi, Taşkıran köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Taşkıran köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Taşkıran , Ardahan ilinin Posof ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz Doğu Anadolu bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Taşkıran  Köyü Resimleri ve Taşkıran  köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Posof Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Doğu Anadolu yöresine özgü haber kanalı var mı? Posof Ardahan Arası Kaç Km? Posof Hava Durumu? Ardahan Köyleri ve Posof Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Ardahanlı iseniz Ardahan Doğumlu Ünlüler  e göz atmak yararınıza olacaktır. Ardahanlı Ünlüler arasında Çıldır Taşkıran  Köyünde doğan biri var mı? Posof Doğumlu Ünlüler Kimler?

Taşkıran , Ardahan ilinin Posof ilçesine bağlı bir köydür. 

Ardahan iline 95 km. Posof ilçesine 14 km. uzaklıktadır. Köyün iklimi, Türkiye'de Karadeniz iklimi 'nin etki alanı içerisindedir. Köyün ekonomisi tarım, arıcılık  ve hayvancılığa dayalıdır. Yerleşim yerinin köy tüzel kişiliği alması ile birlikte köyün tüzel kişiliğini temsil etmesi için köy muhtarlık seçimleri de yapılmaktadır.Köyde, ilköğretim okulu yoktur fakat taşımalı eğitimden yararlanılmaktadır. Köyün içme suyu şebekesi ve kanalizasyon şebekesi vardır. PTT şubesi ve PTT acentesi yoktur. Sağlık Ocağı ve sağlık Evi yoktur. Köye ulaşımı sağlayan yol toprak olup köyde elektrik ve sabit telefon vardır.

İlgili Haberler
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.