Tutunamayanlar 10. Bölüm Fragmanı

Tutunamayanlar 10. Bölüm Fragmanı yayınlandı, Tutunamayanlar dizisinin yeni bölümü olan 10. Bölümünde neler olacak? Tutunamayanlar dizisinin yeni bölümü olan 10. Bölümünü salı akşamları TRT 1 ekranlarından izleyebilirsiniz.

Tutunamayanlar dizisinin yeni bölümü olan 10. Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen Tutunamayanlar , yeni bölümleriyle salı akşamları 20:00 de ekranlarda olacak. TRT 1'de yayınlanan Tutunamayanlar dizisi 10. Bölüm yeni fragman izle…

Tutunamayanlar 9. Bölümde; Tarık, İrem’le samimi bir şekilde konuşmak duygularını açmak isterken onun başını belaya sokar. İrem, Tarık’ın onu götürdüğü mekanda donmaktan zor kurtulur. Hastanede tedavi altına alınan İrem, Tarık’la arasında mesafe koymaya karar verir. Tarık ise kendini suçlu hisseder. İrem’e hastanede küçük sürprizler yapar. Fakat Tarık’ın her hamlesi olay yaratacak ve hastaneyi birbirine katacaktır. İlhan ise artık ilham vermek zorundadır.
Lütfü çalıştığı reklam ajansında fikren karşı olduğu bir sisteme dahil olur. İçindeki şairi bu vahşi ve robotik ortamdan korumak ister.
Tarık’la İrem ilişkisi hastanede karşılaşacakları biri yüzünden epey etkilenecektir.

Tutunamayanlar dizisinin yeni bölümü olan 10. Bölümünü HD ve tek parça olarak TRT 1’den izleyebilirsiniz. Tutunamayanlar Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Tutunamayanlar dizisi yeni bölümleriyle salı akşamları 20:00 de TRT 1’de...

VİDEOYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar