Tutunamayanlar 12. Bölüm Fragmanı

Tutunamayanlar 12. Bölüm Fragmanı yayınlandı, Tutunamayanlar dizisinin yeni bölümü olan 12. Bölümünde neler olacak? Tutunamayanlar dizisinin yeni bölümü olan 12. Bölümünü salı akşamları TRT 1 ekranlarından izleyebilirsiniz.

Tutunamayanlar dizisinin yeni bölümü olan 12. Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen Tutunamayanlar , yeni bölümleriyle salı akşamları 20:00 de ekranlarda olacak. TRT 1'de yayınlanan Tutunamayanlar dizisi 12. Bölüm yeni fragman izle…

Tutunamayanlar 11. Bölümde; Tarık, Tunç’un İrem’e bir teklifte bulunduğuna kulak misafiri olmuştur. Ancak teklifi duyamamıştır. Tunç’un İrem’den ne istediğini merak eden Tarık, büyük bir merak içindedir.

İlhan’ı ise Periler Konseyinde zor bir sınav beklemektedir. Güçleri tehlikededir. İlhan’ın ele geçirdiği önemli bir belge, Tarık ve İrem aşkını oldukça etkileyecektir.

Tarık, mahallede çeşitli testler yaparak ruh eşini arar. Bu testlerin sonuçları Tarık için sürpriz olacaktır. Bu arada Tarık’ın rakibi Doktor Tunç, mahallede bir poliklinik açar. Burayı açmasındaki neden tabi ki İrem’dir. Tunç’un mahalleliyi etkilediği her hamle Tarık’ı daha çok çıkmaza itecektir.

Tutunamayanlar dizisinin yeni bölümü olan 12. Bölümünü HD ve tek parça olarak TRT 1’den izleyebilirsiniz. Tutunamayanlar Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Tutunamayanlar dizisi yeni bölümleriyle salı akşamları 20:00 de TRT 1’de...

VİDEOYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar