Tutunamayanlar 7. Bölüm Fragmanı

Tutunamayanlar 7. Bölüm Fragmanı yayınlandı, Tutunamayanlar dizisinin yeni bölümü olan 7. Bölümünde neler olacak? Tutunamayanlar dizisinin yeni bölümü olan 7. Bölümünü salı akşamları TRT 1 ekranlarından izleyebilirsiniz.

Tutunamayanlar dizisinin yeni bölümü olan 7. Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen Tutunamayanlar , yeni bölümleriyle salı akşamları 20:00 de ekranlarda olacak. TRT 1'de yayınlanan Tutunamayanlar dizisi 7. Bölüm yeni fragman izle…

Tutunamayanlar 6. Bölümde; İrem’le restoranda yaşadıklarından dolayı depresyona giren Tarık, odasına kapanıp inzivaya çekilir. İzlediği her kanalda Sevgililer Günü reklamlarıyla karşılaşır. Ablasının zorlamasıyla dışarı çıkan Tarık, bu sefer gittiği her yerde Sevgililer Günü mesajlarıyla karşı karşıya kalır.  Gerçek aşkın varlığını bulmaya çalışan Tarık, İlhan ve Lütfü’ye danışır.

Mahalledeki Sevgililer Günü hazırlıklarına İrem’de katılır. İrem, Sevgililer Günü için kitap kafeye yeni bir düzen getirir. Ancak Tarık, İrem’e darılmıştır. İrem, Tarık’ın kendine neden darıldığını öğrenebilecek midir? 

 Faturaları ve kirayı ödemekte zorluk yaşayan Lütfü, bu konuyu hiç umursamayan İlhan’a sitem eder. İlhan faturalara ve kiraya yardımcı olması için sürpriz bir ev arkadaşı bulur. Lütfü’nün ev arkadaşı kim olacaktır?

Üniversitesi kapanan Hicabi, Sevgililer Günü’nü fırsata çevirmek için kolları sıvar. Hicabi bu durumdan faydalanabilecek midir?

Tutunamayanlar dizisinin yeni bölümü olan 7. Bölümünü HD ve tek parça olarak TRT 1’den izleyebilirsiniz. Tutunamayanlar Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Tutunamayanlar dizisi yeni bölümleriyle salı akşamları 20:00 de TRT 1’de...

VİDEOYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar