Tutunamayanlar Çevrimiçi 3. Bölüm Fragmanı

Tutunamayanlar Çevrimiçi 3.Bölüm Fragmanı Yayınlandı, Tutunamayanlar Çevrimiçi dizisinin yeni bölümü olan 3. Bölümünü salı akşamları TRT 1 ekranlarından saat 20:00 de izleyebilirsiniz.

Tarık, sahurda hiçbir şey yememiş, içememiş Ramazan'ın ilk gününde oruç tutmakta zorlanmaktadır. Hayatında ilk kez oruç tutan İrem ise büyük mutluluk ve merak içindedir. Ramazan hakkında sorduğu ilginç sorularla Tarık'ı zorlamaktadır.
 
İrem'in iş arayışına yardımcı olmak isteyen Tarık, İlhan ve Lütfü'ye danışır. Onların önerdiği işleri beğenmeyen Tarık, evden yapılabilecek farklı işler dener ancak başarılı olamaz.
 
Tarık, online oyun oynayarak internet fenomeni olmaya karar verir.
 
İlhan ise karantina sürecini tamamlamış, Lütfü'nün balkonuna gelmiştir. Diğer taraftan Lütfü'nün başı İmtiyaz'ın yeni verdiği görevle beladadır.

Tutunamayanlar Çevrimiçi dizisinin yeni bölümü olan 3. Bölümünü HD ve tek parça olarak TRT 1’den izleyebilirsiniz. Tutunamayanlar Çevrimiçi Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Tutunamayanlar Çevrimiçi dizisi yeni bölümleriyle salı akşamları 20:00 de TRT 1’de...

VİDEOYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar