Maria ile Mustafa 1.Bölüm Fragmanı

Maria ile Mustafa 1.Bölüm Fragmanı yayınlandı, Maria ile Mustafa dizisinin yeni bölümü olan 1.Bölümünde neler olacak? Maria ile Mustafa dizisinin yeni bölümü olan 1.Bölümünü pazar akşamları ATV ekranlarından izleyebilirsiniz.

Maria ile Mustafa dizisinin yeni bölümü olan 1.Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen Maria ile Mustafa yeni bölümleriyle pazar akşamları 20:00 de ekranlarda olacak. ATV'de yayınlanan Maria ile Mustafa dizisi 1.Bölüm yeni fragman izle…

Kolombiya’dan Türkiye’ye gelen Maria ile Ürgüp’ün tanınmış ailesinin veliahtı Mustafa’nın aşk hikayesini konu alan dizi, bu aşk içinde üst seviyede bir gerilimi, imkansızlığı ve yaşadıkları büyük zorlukları ekranlara taşıyacak.

Yapımını NTC Medya’nın, yapımcılığını Mehmet Yiğit Alp’in üstlendiği, sezonun en iddialı dizisi, “Maria ile Mustafa”nın başrollerini Hilmi Cem İntepe, Jessica May ve Tamer Levent paylaşırken, projede Ezgi Çelik, Haki Biçici, Haldun Boysan ve Hülya Gülşen gibi birbirinden başarılı birçok oyuncu rol alıyor.

Yabancı bir kızla, Türk gencinin yoğun ve heyecanlı aşkını konu olan “Maria ile Mustafa” çok yakında atv ekranlarında seyirciyle buluşmaya hazırlanıyor.

Maria ile Mustafa dizisinin yeni bölümü olan 1.Bölümünü HD ve tek parça olarak ATV’den izleyebilirsiniz. Maria ile Mustafa Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Maria ile Mustafa dizisi yeni bölümleriyle pazar akşamları 20:00 de ATV’de...

VİDEOYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar